OVER ONS

Brave & Boost is in februari 2021 opgericht en bundelt de krachten van Brave Decisions en We-Boost. Wij onderscheiden ons door de combinatie van onze ervaring met trainingen en onze kennis van tenders, communicatie en commercie in de bouw, techniek en zakelijke dienstverlening.

Onze Visie

Complexiteit en individualisering in onze samenleving maken dat de nadruk meer ligt op wat ons onderscheidt, dan op wat ons verbindt.

Gelukkig is en blijft de mens sociaal en leergierig.

we groeien door en in verbinding met elkaar

onze missie

Brave & Boost stimuleert ontwikkeling door verbinding – van professional, team en organisatie door:

  • training
  • tender support
  • teamontwikkeling
  • organisatieadvies

Onze Kernwaarden

Met passie en gedrevenheid gaan wij aan de slag. Wij gaan voor de hoogste kwaliteit, gaan de verbinding aan en werken intensief en langdurig samen met onze opdrachtgevers.

Wij stimuleren ontwikkeling door moed en verbinding van professional, team en organisatie.

ONS TEAM

SJOERD VAN LOON

Buiten de lijntjes kleuren

In 2009 ben ik als Brabander in Utrecht beland.

Studieachtergrond in Technische Bedrijfskunde en Sociale Wetenschappen en sinds 2015 werkzaam in de bouw en techniek. Eerst bij Bureau de Bont en Vialis (VolkerWessels) als organisatieontwikkelaar, trainer en productmanager en nu bij Brave & Boost als teamleider, organisatieontwikkelaar en trainer.

Mensen omschrijven mij als direct maar rechtvaardig, sensitief en sociaal, iemand die ergens aan wil bouwen.

Ik geloof dat het goed is om als mens en organisatie ‘buiten de lijntjes te kleuren’. Af te wijken van wat we altijd al doen, nieuwe dingen te proberen en uit je comfortzone te stappen. In mijn rol als trainer en organisatieontwikkelaar help ik mens en organisatie hierbij.

Daarnaast kleurt ook Brave & Boost buiten de lijntjes. We zijn een jong bedrijf met groeiambities en veel nieuwe ideeën. Ik krijg er energie van dat ik mee mag bouwen aan dit bedrijf.

NIENKE KAPPETEIN

Wie twijfel zaait, zal twijfel oogsten

Samen met Bas en onze 2 zoons woon ik in Bavel. Sinds 2011 ben ik trainer bij Brave Decisions en sinds 2021 onderdeel van het Brave & Boost team. De juiste balans tussen werk, privé en sport is voor mij belangrijk om mentaal en fysiek fit te blijven. Ik doe aan crossfit, hardlopen en tennis. Met mijn gezin ben ik jaarlijks op een camping in Europa te vinden. De vouwwagen is inmiddels ingeruild voor een caravan. De rode draad in mijn carrière is communicatie en commercie. Ik vind het leuk hierin te blijven ontwikkelen.

De eerste 11 jaar van mijn carrière werkte ik als sales professional: 7 jaar in de hospitality branche en 4 jaar in de werving en selectie branche als regiomanager bij USG People. In deze tijd heb ik ervaren dat ik energie krijg van het helpen en coachen van professionals in hun vak. En hen te laten ervaren hoe leuk commercie is en bewust te maken van de impact van communicatie. Als trainer bij Brave & Boost richt ik me op het verzorgen van trainingen en tendersupport. Dat kan een ontwikkeltraject op maat zijn of het meedraaien in een tender. Waarbij ik professionals voorbereid op de interactiemomenten met de klant. Dit doe ik voor techneuten en professionals in de bouw, aannemerij, advocatuur en fiscaliteit. Elke ontwikkelstap die ik een professional zie maken, geeft mij enorme voldoening. Daar doe ik het voor.

JORRIT VAN DEN BREEMER

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan

Na mijn studie Civiele Techniek aan de Universiteit Twente in 2009 heb ik 5,5 jaar bij een grote bouwer gewerkt. Hier heb ik in de praktijk geleerd over de bouwsector en de bedrijfsprocessen. In 2014 ben ik We-Boost gestart en tot op heden mag ik daar leiding aan geven. We maken sinds die start een enorm leuke ontwikkeling door en het is fantastisch om telkens weer nieuwe uitdagingen bij de hoorns te vatten. Met Brave & Boost, als spin-off van We-Boost, gaat er een wens in vervulling om meer op het trainingsvlak te gaan doen. Ik vind het erg leuk om met een groep te werken aan persoonlijke vaardigheden of onderwerpen waar ik door mijn ervaring kennis van heb opgebouwd.

Mensen omschrijven mij als enthousiast, gedreven en toegankelijk en ik hou dan ook wel van een informele sfeer tijdens de trainingen. Bij een borrel na de training kun je mij zeker gelukkig maken met een glas rode wijn, het liefst uit mijn eigen wijngaard.

KEES KUIJLAARS

Moed moet!

Ik gebruik het motto vaak, zowel in mijn werk als privé. Vooral als ik merk dat er getwijfeld wordt om een idee uit te voeren, omdat het spannend lijkt te zijn.

Ik combineer mijn achtergrond van 15 jaar in econometrie en techniek met 17 jaar ervaring in de ontwikkeling van professionals en teams. Het liefst in de techniek en de zakelijke dienstverlening, daar voel ik me het meest thuis. Binnen het Brave & Boost team richt ik mij op support van grote (internationale) tenders en faciliteer ik strategiesessies. En met enige regelmaat ben ik die gepassioneerde en energieke trainer, die het geweldig vindt zijn ervaring met mensen te delen.

Ontspannen doe ik in de sportschool en hoog in de lucht als private pilot.

SOPHIE KUIJLAARS

Levenslang leren – met af en toe een uurtje apenkooien

In 2020 heb ik de Bachelor Learning & Development in Organisations afgerond. Hier heb ik geleerd hoe mensen in bedrijven en organisaties het beste leren en zich ontwikkelen. Daarna heb ik in 2022 de Master Human Resource Studies aan Tilburg University afgerond. Zoekend naar de ideale balans tussen de prestaties van het bedrijf en het belang van de medewerkers, leerde ik om individuele prestaties en team- en bedrijfsresultaten te verbeteren.

Tijdens en na mijn Master heb ik bij Brave Decisions gewerkt als trainer, waar ik de eerste stappen zette in het vak. In januari 2023 ben ik gestart bij Brave & Boost. Hier sta ik met veel plezier als trainer voor groepen of draai ik mee in een tender. Mijn passie is om mensen nieuwe dingen te leren en ik vind het nog veel leuker om te zien dat ze het geleerde kunnen toepassen. Het toffe aan Brave & Boost is dat we trainingen op maat maken – passend bij de deelnemers en met genoeg variatie voor mij als trainer.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de sportschool of met een borrel in het café. In de zomer ben ik graag in Azië. Het liefst onder water met een fles op mijn rug.

THOMAS POT

We stoppen niet met spelen omdat we oud worden, we worden oud omdat we stoppen met spelen

Dit citaat van George Bernard Shaw (1856 – 1950) verwoord mijn visie op groei en ontwikkeling. ‘Spelen’ is in dit kader te vervangen door ‘leren’, zoals kinderen spelenderwijs steeds wijzer worden en de wereld om zich heen leren begrijpen.

Na mijn studie bedrijfskunde aan de Universiteit Twente heb ik o.a. gewerkt bij KLM Royal Dutch Airlines, PON Automotive en IT-dienstverlener Conclusion. Gedurende mijn diensttijd bij deze organisaties heb ik ervaring opgedaan als analist, consultant en trainer. Vooral in deze laatstgenoemde rol is waar mijn talent en kennis samenkomen; het begeleiden van mensen in organisaties bij hun groei en ontwikkeling. Waar eenieder leert op zijn eigen manier en eigen tempo, probeer ik middels mijn creativiteit en bevlogenheid de ander uit te dagen om buiten de standaard denkkaders te treden en als zodanig te gaan handelen.

Teamlid Sytske

Sytske Blaauwbroek

Dat wat je aandacht geeft, groeit.

Mijn interesse in het technisch vak is ontstaan tijdens mijn studie Bouwkunde (2015) en master Construction Management aan de TU/e (2021). Toch ben ik geen techneut pur sang. Bij We-Boost (2018) heb ik het tender vak leren kennen en werk ik als tenderspecialist in de grond-, weg- en waterbouw. Centraal in mijn werk bij tenderen staat het in teamverband doorgronden van complexe bouwopgaven en het komen tot de best mogelijke oplossingen.

Wat mij opvalt in mijn werk: het gaat niet zozeer om de technische oplossing, maar om het mogelijk maken dat iedereen in het team recht kan doen aan zijn specialisme en daarmee bijdraagt aan de beste oplossing. Dit inzicht drijft mij dagelijks. Als enthousiaste duizendpoot sta ik graag midden in het team en organiseer, coördineer en verbind ik techneuten. Effectief met elkaar communiceren is hierin essentieel, en wat mij betreft een vak apart.

Daarom richt ik mij per 2023 als trainer bij Brave & Boost op de ontwikkeling van technische professionals – op de thema’s communicatie en samenwerking.

Zowel privé als professioneel streef ik naar een duurzaam leven. Voor mij gaat dat niet alleen om goed voor mezelf en de wereld om mij heen zorgen, maar ook om mijn relaties. In mijn vrije tijd vind je mij vaak bij familie en vrienden, op mijn yogamat, in m’n moestuin of op een surfplank aan de kust van Portugal.