OVER ONS

Samen met onze opdrachtgevers creëren wij een duurzame, innovatieve en efficiënt gebouwde omgeving. Dit bereiken we door mens, team en organisatie uit te dagen het beste uit zichzelf te halen. Dit vraagt om lef. Lef om uit je comfortzone te treden, lef om buiten je gebaande paden te treden. Wij geloven dat hiermee het beste resultaat wordt bereikt.

Brave & Boost is in februari 2021 opgericht en bundelt de krachten van Brave Decisions en We-Boost. Wij onderscheiden ons door de combinatie van onze ervaring met trainingen en onze kennis van tenders en duurzaamheid in de bouw en techniek. Wij staan organisaties in de bouw en techniek bij door middel van trainingen, tendersupport en organisatieontwikkeling. Zo werken wij samen met aannemers, projectontwikkelaars, advies- en ingenieursbureaus, technische dienstverleners, (semi)overheden en nutsbedrijven.

Met enthousiasme en gedrevenheid gaan wij aan de slag. Wij gaan voor de hoogste kwaliteit, gaan de verbinding aan en werken intensief en langdurig samen met onze opdrachtgevers.

We werken vanuit twee locaties: Utrecht en Breda. In 2021 heeft ons team van 6 personen 3 trainingstrajecten uitgevoerd, bij 9 tenders (tussen de 10 miljoen en 1 miljard) support geleverd, en 2 organisatieontwikkeltrajecten afgerond.

Brave & Boost bundelt de krachten van Brave Decisions en We-Boost.

Brave Decisions is sinds 2005 actief op het gebied van trainingen, tendersupport en advies gericht op het versterken van communicatie en commercie binnen organisaties. Bij circa 70 organisaties heeft Brave Decisions trainingen verzorgd, geholpen bij het bepalen van tenderstrategieën en advies gegeven over de commerciële organisatie en bedrijfsprocessen.

We-Boost is sinds 2015 actief op het gebied van tenders, duurzaamheid en data in de bouw. Dit houdt in: het kwalitatieve deel van een aanbesteding oppakken, begeleiding bieden op het duurzaamheidsvlak en aan de hand van data en modellen advies geven over onder andere omgevingshinder. In 2021 werkte We-Boost aan 77 projecten.