Trainingen

Wij bieden trainingen aan op het gebied van communicatie, tenders en duurzaamheid. Onze trainers hebben samen 33 jaar ervaring in de bouw en techniek. Onze trainingen zijn beschikbaar via incompany. Samen met onze opdrachtgevers maken wij de trainingen op maat.

BOEK EEN TRAINING

In onze trainingen combineren wij theoretische kaders met praktische handvatten die aansluiten bij het werkveld. Door middel van oefeningen passen we deze handvatten direct toe. Met enthousiasme gaan we samen aan de slag. Onze trainers dagen je uit het beste uit jezelf te halen.

INCOMPANY

Maatwerk?
Samen bouwen we een trainingsprogramma dat volledig aansluit bij de doelen van jouw organisatie en je medewerkers.

contact

Onze trainers

Wij zijn Kees, Nienke, Diederik, Sjoerd, Jorrit en Jasper: trainers met ervaring in de bouw en techniek. Met veel plezier gaan we met een groep mensen aan de slag. Dit doen wij met toepasbare theorie en praktische oefeningen gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling.

Waar wij blij van worden? Als we jou hebben geholpen een stap verder te zetten.

Ons team
Werken bij

Ik moet zeggen dat ik het inhoudelijk erg goed vond. Theorie gekoppeld aan realistische casussen die het bruikbaar maakt voor de deelnemers. Ik zou willen voorstellen om iedereen van onze afdeling deze cursus aan te bieden volgend jaar.

Training, Interactie opdrachtgever – opdrachtnemer

Fijne afwisseling tussen theoretische kaders, oefeningen en vertaling naar de praktijk. Hierdoor heb ik direct handvatten gekregen hoe ik het morgen in mijn werk kan inzetten.

Training, Communicatie met impact

Trainers weten veel van de praktijk! Hierdoor zijn er nuttige discussies en praktijkvoorbeelden die aansluiten bij mijn tenderwerkzaamheden.

Training, Geschreven impact