WERKEN BIJ

Werken bij Brave & Boost betekent samen gaan voor het beste resultaat. En dat doen we met passie en gedrevenheid.

Wij gaan voor de hoogste kwaliteit, gaan de verbinding aan en werken intensief en langdurig samen met onze opdrachtgevers.

Wij stimuleren ontwikkeling door moed en verbinding van professional, team en organisatie

Brave & Boost is gespecialiseerd in trainingen, tendersupport, teamontwikkeling en organisatieadvies in de bouw, techniek en zakelijke dienstverlening.

Meer weten?
Neem contact met Sjoerd op:

06 11068453
Of stuur een e-mail

WE GROEIEN DÓÓR EN ÍN VERBINDING MET ELKAAR

ONZE CULTUUR

Bij Brave & Boost hechten we belang aan onze informele en open cultuur. Er is een cultuur van vertrouwen en eigenaarschap waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er is altijd ruimte voor goede ideeën, omdat wij het van belang vinden onszelf continu te blijven ontwikkelen. Als bedrijf, maar ook als team en individu. Dit komt tot uiting in een ruim opleidingsbudget, meerdere bedrijfsbrede trainingen per jaar en oog voor ontwikkeldoelen.

Als jong bedrijf is Brave & Boost volop in ontwikkeling. Naast je werk bij opdrachtgevers bouw je samen met het team aan Brave & Boost. Gedurende de week ben je aan het werk bij opdrachtgevers of op kantoor in Breda of Utrecht. De jaarlijkse wintersport, het weekend weg, de kerstborrel en overige uitjes organiseren we samen met We-Boost. Gemiddeld één keer per week staat onze bootcampinstructeur voor ons kantoor klaar om ons een uurtje af te beulen.

Enthousiast geworden? Bekijk de openstaande vacatures of neem contact op met Sjoerd voor een verkennend gesprek.

Vacatures